Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنایع خودروسازی ایلیا و کیان موتور وارنا زیر مجموعه یک هولدینگ هستند که صنایع خودروسازی ایلیا در کارخانه ای واقع در شهر صنعتی کاوه در استان مرکزی وظیفه تولید خودروها را بر عهده دارد.

به گزارش مشرق، چندی پیش در فضای مجازی اخباری مبنی بر عرضه خودروی جدید دایون Y۵ به بازار ایران منتشر شد اما نامی از شرکت عرضه کننده این خودرو به میان نیامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال مدیران ارشد برند دایون در ایران حضور یافته اند و مشخص شده است که شرکت صنایع خودروسازی ایلیا شریک تجاری دایون در تولید خودروی دایون Y۵ در ایران خواهد بود.

صنایع خودروسازی ایلیا و کیان موتور وارنا زیر مجموعه یک هولدینگ هستند که صنایع خودروسازی ایلیا در کارخانه ای واقع در شهر صنعتی کاوه در استان مرکزی وظیفه تولید خودروها را بر عهده دارد و کیان موتور وارنا عرضه و خدمات پس از فروش این خودروها را انجام می دهد.

شرکت کیان موتور وارنا به عنوان نماینده انحصاری واردات برند بورگوارد در ایران، خودروهای بورگوارد BX۷ و بورگوارد BX۵ را به بازار ایران عرضه کرد و این شرکت جزو معدود شرکت های وارد کننده بود که با وجود بسته شدن واردات خودرو و تحریم ها توانست به تمام تعهدات خود عمل کند. حال پس از بسته شدن واردات خودرو در ایران، عرضه این خودرو نیز مانند سایر برند ها متوقف شد و کیان موتور وارنا نیز مانند سایر شرکت ها به ارائه خدمات پس از فروش این برند پرداخت. تولید خودروهای بورگوارد نیز در صورت رفع تحریم صنعت خودرو ایران توسط صنایع خودروسازی ایلیا، شرکت هم گروه کیان موتور وارنا انجام خواهد شد.

خودروی دایون Y۵ پیش‌تر قرار بود با نام تیوان در شرکت زامیاد که به عنوان زیر مجموعه سایپا فعالیت می کند تولید شود که بنا به دلایل مختلفی این امر محقق نشد. حال تولید شاسی بلند آفرودی دایون Y۵ توسط صنایع خودروسازی ایلیا در مراحل نهایی است و به زودی به بهره برداری می رسد و راهی خیابان های ایران خواهد شد.

دایون Y۵ یک خودروی شاسی بلند قدرتمند آفرودی است که قطعاً می تواند خلأ این سبک خودروها را که مدت هاست در بازار خالیست را پر کند و جایگاه ویژه ای بین دوست داران آفرود پیدا کند.

موتور به کار رفته در این مدل ساخت کمپانی ژاپنی میتسوبیشی با حجم ۲ لیتر است که به کمک توربوشارژر، توانایی تولید قدرتی برابر با ۲۰۲ اسب بخار و گشتاور ۲۸۰ نیوتن متر را دارد. از طرفی ۲ دیفرانسیل بودن این خودروی ۷ سرنشینه، رانندگی لذت بخشی را رقم خواهد زد، به علاوه گیربکس ۶ سرعته ی اتوماتیک ساخت شرکت آیسین ژاپن این مجموعه را کامل تر می کند.

سیستم ۴ چرخ محرک به کار رفته در این خودروی شاسی مستقل، ساخت شرکت آمریکایی BorgWarner بوده که با قابلیت انتخاب ۳ حالت دو چرخ سبک (H۲)، چهارچرخ سبک (H۴) و چهارچرخ سنگین (L۴) قابلیت آفرود بسیار خوبی را برای Y۵ تأمین می کند. قفل دیفرانسیل این خودرو ساخت شرکت Eaton بوده و همچنین سیستم ترمز آن نیز ساخت شرکت Bosch می باشد.

دایون Y۵ خودروی بسیار جاداری است که با بستن صندلی های ردیف عقب به فضای فوق العاده ای با حجم ۲۷۸۵ لیتر برای بار دست خواهید یافت.

صفحه نمایش ۸ اینچی لمسی، تودوزی و فرمان چرم، ۸ بلندگو، سیستم Keyless استارتر، تنظیم برقی صندلی راننده، آینه های تاشو برقی، سیستم Navigation، سان روف، دوربین دید عقب، سیستم کروز کنترل، قابلیت استفاده برای ۷ سرنشین، رینگ ۱۷ اینچی و تایرM+S (آفرود)، کنترل مستقل سیستم تهویه مطبوع ردیف عقب از جمله امکانات رفاهی این مدل به شمار می روند.

منبع: خودروبانک

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان اتومبیل خودرو برند فناوری ساخت شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۳۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین

به گزارش قدس آنلاین، مرتضی شاهمیرزایی درباره جزییات تولید بنزین از متانول، اظهار کرد: در این زمینه قرار شده هلدینگ‌ها برنامه خود را ارائه دهند و درحال برنامه‌ریزی در این حوزه هستند.

وی با بیان اینکه کاری که شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام می‌دهد تسهیل مسیر است به‌طوری‌که اجازه می‌دهد در این زمینه هلدینگ‌ها سرمایه‌گذاری کنند و ارزش افزوده بیشتری از ماده نیمه‌خام خود یعنی محصول پایه تحت عنوان متانول بدست آورند و به سمت این زنجیره بروند، گفت: از سوی دیگر فناوری‌هایی که مورد نیاز است مانند دانش فنی، کاتالیست‌ها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم و دیگر از سو برای سازندگانی که در حوزه تجهیزات هستند، زیرساخت‌ها و سازوکارها را فراهم می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه این بخش‌ها نیازمند مشوق هستند، تخفیف در بخش بالادست خوراک باید اخذ شود تا فرایند کار اقتصادی باشد، گفت: پیشنهادات خود را مطرح کردیم و مسیر تکامل نهایی ساز و کار قانونی را طی می‌کند، هلدینگ‌ها نیز بنا شده که مجتمع‌های تولید متانول را به خط کنند که کدام یک از این مجتمع‌ها در تکمیل زنجیره ارزش به سمت پلیمرها و یا به این سمت حرکت کنند.

گفتنی است؛ روز گذشته وزیر نفت از ورود متانولی‌ها به حوزه تولید بنزین خبر داد و گفت: در بحث تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهم‌نامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود. امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

به گفته وی  این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین